Huidinstituut Ria Heijens

"Wij bieden behandelingen voor huidverbetering en wellness voor zowel dames als heren "

 

Valmont

 

                         

 

 

Wat is Valmont?

Valmont is een Zwitsers cosmeticamerk op basis van celtherapie. De producten van Valmont stimuleren het celdelingproces waardoor er een regelmatige huidvernieuwing wordt verkregen. Het huidverouderingsproces wordt vertraagd.

L'Elixir des Glaciers biedt uw huid de meest waardevolle verzorging ter wereld, zowel vanwege de onvergelijkbare rijke formule als door de bijzondere aandacht die besteed is aan de vervaardiging ervan. Dit absolute concentraat, de ware synthese van de deskundigheid van Valmont, komt op een zeldzame, unieke en schitterende manier overeen met de edele grondstoffen, de rijkdommen die nog bestaan in Zwitserland: Het water van de gletsjers, DNA, RNA, essentiële plantenextracten enz. Om te bereiken dat L'Elixir des Glaciers uiterst zuiver en zo werkzaam mogelijk is, wordt deze geheel nieuwe samenstelling uitsluitend op verzoek vervaardigd. De potten worden in beperkte oplage uitgegeven. Ze zijn stuk voor stuk genummerd en bevatten een product dat werkelijk fris is. L'Elixir des Glaciers wordt 's morgens en 's avonds royaal aangebracht en dient in de loop van twee tot drie maanden na aankoop gebruikt te worden, zodat het zijn eigenschappen behoudt. 

Valmont maakt gebruik van zuiver gletsjerwater met een ideaal mineraal gehalte. De mineralen versterken de celstofwisseling en het natuurlijk afweersysteem wordt gestimuleerd. Daarnaast gebruikt men het 3-voudig DNA en RNA. Deze staan bekend om hun sterk antiverouderende eigenschappen.