Huidinstituut Ria Heijens

"Wij bieden behandelingen voor huidverbetering en wellness voor zowel dames als heren "

 

Contour Wrap

 

 

 

 

 

      

 

 

 

Contour Wrap

 

Behandeling 2 - 2,5 uur   €   99,00

 

Kuur 3x                    € 275,00


 


 

 

 

De Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling, ontwikkeld door de Amerikaanse dokter Richard Strem. Oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten, wordt de CW vooral vanwege de afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast.  De CW verwijderd dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeter-verlies.
 

VERSTEVIGING EN VERSTRAKKING


Het is niet ongewoon dat men na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgiften van zijn lichaam wenst, heeft baat bij deze behandeling. Tevens doen we aan maatwerk, doordat we tijdens de behandeling probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra kunnen behandelen.


De contourwrap:

 

- werkt op plaatsen waar moeilijk afslanken is
- is een geweldige start voor een vermageringskuur
- verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies
- is ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid
- is er voor iedereen die er goed uit wil zien
- geeft een snel resultaat

 

EEN REVITALISERENDE BEHANDELING

 

De elastische windsels, welke gedrenkt zijn in een zeekleioplossing omvatten het lichaam in een warme pakking. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme pakking en gaan langs deze weg het lichaam trachten te verlaten. De windsels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten weer af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft je na een behandeling helemaal niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg.
Met de Contour Wrap gaat men zich lekkerder in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn.