Huidinstituut Ria Heijens

"Wij bieden behandelingen voor huidverbetering en wellness voor zowel dames als heren "

 

Cadeaubonnen

 

 

Cadeaubon

 

 

Wil je iemand eens heerlijk verwennen?

Denk dan eens aan cadeaubon
voor een behandeling of een product.
We hebben ze al vanaf 10 euro.

 

 

Aanbieding van de maand

 

Valmont


        

 

Al meer dan 30 jaar is Valmont een verzorgingslijn op zeer hoog niveau. De hoofdbestanddelen zijn DNA en RNA (belangrijke dragers erfelijk materiaal) die er voor zorgen dat de celdeling van onze huid optimaal wordt, we noemen dit ook wel celtherapie.
Naarmate we ouder worden verloopt de celdeling steeds trager, de werkstoffen in de producten van Valmont zorgen ervoor dat de huidcellen sneller delen, het huidverouderingsproces wordt hier door vertraagd.

Valmont producten worden verrijkt met zuiver gletsjerwater, dit is exceptioneel zacht en heeft een zeer laag zoutgehalte. De hoge concentratie van mineralen bevordert de activiteit van de huid.

Naast het DNA en RNA worden er aan de producten Peptides (tegengaan van rimpels), Magnesium (geeft energie aan de huid), Natrium (hydrateerd en is een natuurlijk UV filter en oxydant), Calcium (zorgt voor versterking van de huid) en collageen (liftende werking) toegevoegd.

Ervaar nu de weldaad van de Valmont producten met een Valmont basis behandeling.
Deze bestaat uit: een drievoudige reiniging, scrub, epileren, een gezicht-,nek- en schoudermassage, het aanbrengen van een masker en verzorgende dagcrème.

Basis behandeling: prijs  € 70,--

Basisbehandeling met collageen vliesmasker voor extra hydratatie en versteviging van de huid:        prijs € 92,50